Полузащитникът на Реал (Мадрид) и националния отбор на Германия Тони Кроос

...
Полузащитникът на Реал (Мадрид) и националния отбор на Германия Тони Кроос
Коментари Харесай

Тони Кроос спира с футбола след края на сезона

Полузащитникът на Реал (Мадрид) и националния тим на Германия Тони Кроос ще приключи кариерата си в края на сезона, разгласи самият той в обществените мрежи. Халфът ще играе на Евро 2024 с националния тим на Германия, след което няма да преподписва своя контракт с " Кралския клуб ", а ще се отдръпна от футбола.

" 17-и юли, 2014-а година - денят на моето показване в Реал Мадрид, денят, който промени моя живот. Моят живот като футболист - само че изключително и като човек. Това беше началото на премеждие с най-големия клуб в света. След 10 години, това премеждие доближава своя край. Никога няма да не помни това сполучливо време! Искам да благодаря на всеки, който ме приветства с отворено сърце и ми се довери. Особено желая да благодаря на почитателите на Реал Мадрид, които ме обичаха от първия до финален ден. Както постоянно съм казвал: Реал Мадрид ще бъде моят финален клуб.

Горд съм и съм благополучен, че в моето схващане открих вярното време за тези решения и че мога самичък да ги взема. Моята упоритост постоянно е била да приключа кариерата си в моя пик. Сега има единствено една цел: 15-тата в Шампионска лига! Само Реал Мадрид и нищо повече! ", гласи част от прощалното известие на Тони Кроос.

Кроос има изиграни 463 мача за Реал (Мадрид), с 28 гола и 98 асистенции. Преди това той бе състезател на Байерн (Мюнхен), като взе присъединяване в 205 мача за баварците. Полузащитникът е считан за един от най-хубавите на позицията си за нашето съвремие, а Кроос съумя и да завоюва всичко допустимо във футбола на клубно равнище.
 Татко Карло проговори за Модрич и Кроос
Татко Карло проговори за Модрич и Кроос

Ето какво ще е бъдещето им
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР